magicparfum facebook        H-P: 09-17 | SZ: 09-12     webshop@magicparfum.hu     +36 31 7894-860

Versace

Ország: Olaszország
Fő tevékenység: Divat

A Versace egy olasz divattervező ház, amelyet néhai Gianni Versace alapított, és halála óta a Versace család többi tagja működtet. A cég 1978-ban debütált a női ruhák sorával, és azonnali sikert aratott. Ugyanebben az évben egy férfi vonal és a vállalat első milánói butikja következett. Gianni Versace a medúza szimbólumot választotta cége logójának. A cég fényűző ruházatát és kiegészítõit a pop art-tól a klasszikus görög és római építészetig terjedõ hatások jellemzik.
Idővel a Versace kínálata kiegészült a lakberendezéssel és a kozmetikumokkal. A márka ma több vonalat is tartalmaz: Atelier Versace, Versace Couture, Versace Jeans Couture, Versace Home Collection, Versace Collection és Versus (Versace). A ruházat és kiegészítők mellett a márkához egy szálloda is tartozik, a Palazzo Versace.
A Versace Couture a ház fő vonala, és ide tartozik az illatosztály is.
Az első Versace illatot, a Gianni Versace for Women-t 1981-ben vezették be.
A Versace illatok illatok a következő parfümőrökkel együttműködve készültek:
Nathalie Feisthauer, Antoine Lie, Jean-Pierre Bethouart, Marie Salamagne, Nathalie Lorson, Marrypierre Julien, Christophe Raynaud, Jórdi Fernandez, Alberto Morillas, Aurelien Guichard, Olivier Pescheux, Olivier Cresp, Antoine Maisondieu, Alexandra Kosinski, Sophie Labbe, Francis Kurkdjian, Firmenich, Dora Baghriche, Francoise Caron, Lucien Piquet, Bernard Ellena, Domitille Michalon Bertier, IFF, Calice Becker Christine és Louise Turner.

Versace parfum

Kapcsolat


8800 Nagykanizsa, Sugár út. 2.
webshop@magicparfum.hu
+36 31 7894-860